Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem bär ansvaret.

åkte in till akuten.
körde till ett annat .
sjukhus 5 mil bort.
fick stanna 12 dar.
åkte tillbaka till sjukhus 1.
i måndags hemma 12 tiden på dan.
var hemma en stund.
ambulansen fick hämta henne .
hon han bara hem-
tillbaka till sjukhus 1.
hon kunde inte andas.
nästan ingen andning.
nästan helt borta.
hon har lungiflamation.-
flera sjukdomar.
vem bär ansvaret när nån är sjuk.
det är min syster det gäller ,
det är bara medici n på medicin .
ja vad är mening med sjukvården .
vem bär ansvaret.
min bror åkte runt runt i slutet av livet .
jag blir riktigt förbannad på detta .
det gäller oss alla
nu är oron när åker hon in nästa gång när blir slutet-
hon kom hem i går 13.30 hur länge denna gång.
min oron i kroppen brinner .
av birgitta skrev i dag




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-16 15:09



Bookmark and Share


  Niliboy
Det finns ju en ansvarig läkare på akuten, en glöm inte bön å Jesus! Hanhelar å läker! Han hjälper mig just nu med min kolandning! Jag behöver inte använda mina inhalatorer så ofta längre!
2022-07-16
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP