Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger mitt liv

Känslodagar igen
Det vackra
Det lilla
Svåra
Skönhet
Famnar mig
Kramar hårt
Gråter
Skrattar
Älskar
Förbannar

Människor cirkulerar
Ser dom
Känner dom
Minns dom
Eller
Framåt
Framåt
Nya mål
Passerat
Är passerat
Att barndomens grus
Ligger kvar
Betyder föga

Jag sitter med foton
I knät
Tårar rinner
Av kärlek
Av sorg
Längtan
Vilja av hopp
Som får musklerna
Att stelna

Att säga
Jag ger mitt liv
För det liv
Jag skapat
Har jag aldrig
Tänkt jag behövt känna





Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-16 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP