Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet speglar mig

Havet
Alltid
Havet
När ångesten kramar lungorna
När ängslighetens demoner
Tynger mina axlar
Finns vinden
Vid havet
Känner ni
vänner
Nånsin
Dessa strängars
Anslag
När logiken
Slukas
Av rädslan
När logikens ord
Försvinner
Likt ditt andetags rök
En frostig marsmorgon
Funderar
Mina strängar
Dess känslighet
Sen barndomen
I minnenas film
Fanns kärleken
Till havet
Dess ro
Styrka
Havets alla nyanser
Speglar
Mina känslor






Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-07-16 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP