Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ensamna själen går

Jag vandrar på en gata,
en gata som jag har gått på förr
Där visas allt i svart och vitt

Här befinner det sig alltid
en och samma
vilsna själar

En ensam pojke
sitter i sitt hörn
Gråter sig nästan helt förstörd
Jag frågar hur han mår
och att ta på hans axel, är något jag förmår

En ensam pojke
vill inte svara
han gråter
men låter mig
ge honom en bit papper
Han torkar sig
och ger tillbaka
en bit papper
full av silvriga tårar

Jag vandrar på en gata
en gata som jag har gått på förr
Där visas allt i svart och vitt

Här befinner det sig alltid
en och samma
ensamna själar

Jag går på en gata
som jag går på varje dag
Går på varje natt
Jag vet inte vart,
gatan egentligen leder
För jag har gått här
i snart hundra år
helt ensam
och olycklig
Och det har alltid varit likadant
Ingenting har hänt

Jag går på en gata,
i dagsljus och i mörker
Jag går på en gata,
där alla andra
ensamna och vilsna själar går




Fri vers av Halloway
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-08-05 19:35



Bookmark and Share


    Bauer.
Mycket mycket bra, dina texter sitter ihop på ett väldigt bra sätt, till skillnad från mina som är helt osammanhängande, skulle dock vilja påpeka att silverfärgade, skulle ha låtit bättre än silvriga, men jag är ju svenskanörd också. xD
2006-08-07

  Paraply
Någon gång tar väl gatan slut
Bara ni fortsätter att gå
Eller är det gatan som går runt hela världen i en cirkel?

Vet inte vad det var, men något med den här
for in i mig och nu kan jag inte glömma...En väg för ensamma själar...

Mkt brabrabra skrivet!
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Halloway
Halloway