Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGRA ORD

Några ord säger mera än tusen pikturer.
Det märker man ofta i versernas värld.
Ett foto har sällan de muskulaturer,
som diktaren visar med ordets svärd.

Några ord kan ge djup åt de infrastrukturer,
som knappast kan ses i ett fotografi.
Små ynkliga grafer och skriftkrumelurer
ger mera än ytornas bildgalleri.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-07-20 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP