Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fågel

tänk att vara en fågel.
att bara flyga bort från alt.
och hitta ett ställe.
att bara finna stillhet frid o ro.
att bara känna havets vindar.
blåsa kall frisk luft.
at se en blå himmel.
att känna skogens kalla luft.
att bara höra fåglarna.
bara alla djuren i skogen
den tiden har jag nu lämnat.
för flera år sen-
när minna barn ville tillbaka till stan .
till sina kära.
tänk att bara vandra i skogen.
med hundarna med sig.
sitta vid en sjö.
har alltid haft en sjö.
i mitt hjärta sen jag.
varit liten .
där söker jag lugnet.
när man är ledsen.
eller livet är svårt.
av birgitta skrev i dag 21,7.2022
har nu tappat lusten att skriva.
det är för mycket sjukdom o död




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-21 11:11



Bookmark and Share


  Niliboy
Fin önskan som bör överväga allt ledsamt!
2022-07-22
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP