Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj fan vad livet gör ont

-Aj fan vad livet gör ont.
-Men stäng av smärtan då.
-Kan man göra det?
-I ett utpräglat välfärdsamhälle
som vårt så har man rätt att vara
smärtbefriad, harmonisk och glad.
-Men hur gör man?
-Svälj ned skiten bara och stäng av,
fokusera på någonting positivt, att
förtränga är en mänsklig rättighet
och det är dessutom väldigt nyttigt.
-Är det nyttigt med valium och vodka?
-Ja det är det allra bästa.
-Tack för att du är min älskade vän,
du ger mig alltid så goda råd.

-Tack, ja jag vet ju att jag är bäst. 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-22 13:02



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag förstår ändå de som säger så. De vill bara vara ifred. Bara vara ifred och hjälpa på distans.
2022-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP