Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika bra

Oavsett färg, utbildning, utseende, klädsel...

frisk eller sjuk,
liten eller stor,
tjock eller mager,
gammal eller ung,
glad eller ledsen...

är vi alla människor,
och vi hör ihop
och vi har samma värde.
Så det så.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-23 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanning
2022-07-29

  Bengt H VIP
"Hjärta" till det
2022-07-25

  Gunwale VIP
Detta måste vi ständigt påminnas om!
2022-07-24

    Lena Söderkvist VIP
Bingo.
2022-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP