Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bättre sent än aldrig


Du kan glömma
dina drömmar för andras
under tiden får du
kunskaper du saknar
men sluta aldrig att drömma
Målet kan tyckas vara en hägring
gå mot oasen
och inget finner på dig fäste
din tid kommer
sitt under ditt drömparaply
och varje morgon en knopp
som vaknar av solen

Ingen gläds mer av regnet
som faller över morgonens ruta
än den som låg i som en rem
gårdagens hets med plantorna
inte förgäves

ha en bra dag älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-07-25 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP