Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Regndroppspreludiet


Vindrutetorkarna flaxade vilt
sikten klarnade efter klockan tolv
den svarta floden sträckte sig
om en svävare fanns
förklaringen varför stockarna
var så många
var det en bröt längre söderut
funderingarna var många
skänklade min appaloosa
mot höger där lugnet fanns
På sadelknappen hängde påsarna
varorna är numera inte många
dame Edna tänker varva ner
och köpa färdigfryst mat
och lugnet rullar in
som ett tåg till centralstation.







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-07-25 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP