Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en form av förfryck


Börda

Känslan att vara en börda uppstod när min mor gång på gång påpekade att jag skulle vara tacksam
över att fick gå gymnasiet
det fanns en flicka på samma gata som inte fick det
om man alltid jämför sig med den som har det sämre
blir det en form av förtryck




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-27 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP