Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en tand faller i havet

Jag håller minnet av dig
Som en minttablett på tungan
I mitt knä under ipadens ljus
Och som en tand faller i havet
Stannar jag nästan på vägen
Två vinterjackor i det blå
Smält snö på din krage
Och Solen på den frusna leran
Påminner om ditt leende
Jag undrar
Vad som är poängen med den verkliga världen
Återvänd, återvänd till verkligheten




Fri vers av Stella Nefas
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-07-27 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stella Nefas