Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej hallå du gamle indian!

Den blå gubben joddlar. 

Hackad lök i alla hörn. 

Ensamhället ligger och spyr. 

Minister Dugligs erogena fantasier. 

I en bungalow ligger Åke 

och väntar på att få dö. 

Så otroligt skönt att 

äntligen få slippa skiten. 

Människor som euforiska robotar. 

Heja Sportklubben!

Hej hallå du gamle indian!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-01 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP