Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk är galna och de vill att jag ska tycka att det är OK

Makthavare, myndighetspersoner, chefer på bostadsbolag, etc, galna bakom sina skenheliga masker försöker manipulera med mig, tiga så att jag tröttnar på att strida för mina rättigheter. Människor är så himla förvånande och förbluffade över att det förekommer så mycket våld i samhället och kan inte förstå att de är medskyldiga till detta våld. Det man sår det får man skörda. Politiker och makthavare utan hjärta, inlevelseförmåga och empati orsakar kaos i människors liv. Galenskapen har blivit normaliserad. Folk på stan är euforiska zombies. Sverige är ett jävla dårhus. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-08-01 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP