Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat talar


Jag är ett hjärta ett människohjärta jag är inte ett skräp i rännstenen som ma kan sparka på betänk det du dåre som sparkar och slår med eller utan ord kanske kan hända det ska komma ett stort mörker över dig för allt ont du gjort betänk det du dåre att jag är ett hjärta ett människohjärta.









Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-05 13:27



Bookmark and Share


  Lehva VIP
En text full av kraft och vilja att resa sig. Personen utmanar också sin värsta plågoande. Bra.
2022-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP