Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Renewal 2022


med ångest och yrsel

Med ångest och yrsel
i ett evigt krigstillstånd
vem bryr sig vem som vinner
till en så hög kostnad
om det finns tidsresor kan vi
undkomma galenskapen
är det en självklarhet
lysande sinnen avbryts
genom en manschett kommentar
träd saften är utspridd till
vinden i all sin viskositet
fattiga och kungar har varit
sorteras vid födseln
vem skyddar portarna?
portvakten kommer att dömas
av den revolutionära domstolen i god tid
säger den vita ansiktet mime
tårfall faller på motorvägen
vart har du gått rättvisa
vart har du flög ung kärlek
vad som kommer att inspirera nästa geni
kontanter i dina marker innan de är borta
i mörkt humör hittar jag dig och jag kommer att påminna dig
att även om vi kanske inte kan förändra varandra
vi kan bara någon gång kunna förändra oss själva












Fri vers av the apache kid VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-07 21:46



Bookmark and Share


    Alice.skriver
De sista 2 raderna fastnade i mig. Så bra!
2022-08-08
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP