Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ett sätt

på ett sätt det bästa som hänt på flera år

på ett sätt äntligen ett avslut 

på ett sätt så befriande 

på ett sätt så lättande 

på ett sätt så avgörande 

på ett sätt så definitivt

på ett sätt 

på ett sätt så fint 

på ett sätt så vackert 

...på ett sätt. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-27 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP