Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DYNINGAR

Likt ljumma dyningar
som rullar in mot stranden
sköljer värmen över mej
vid tanken om dej

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-09 13:38



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en skön bild och känsla!
2022-08-11

  M M Mannheim VIP
Fint skrivet om vännen din och det som sköljer över dig vid din tanke!!
2022-08-10

  Eva Helene VIP
Skön känsla här.
2022-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP