Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är inte meningen att jag, som är etnisk svensk, född i Sverige av svenska föräldrar ska bli bombarderad med stenar i mitt eget land.


UNGDOMAR KASTADE STEN

Ungdomar kastade sten

Jag vill att de ska dö

Men innan de dör ska de ha

en hiskelig massa spö

Ungdomar kastade sten

De är ett Satans pack

En dag ska de vara med

om en fasansfull motattack

 

LARZ GUSTAFSSON 10/8 2022

 

AGAPARAGRAFEN ÄR FEMINISTISKT FJANT!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-08-10 18:26



Bookmark and Share


  Koloristen
Sätt in militär och låt tanks rulla på gatorna!
2022-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP