Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har använt 21 ord sammanlagt. Foxtrot, återfann och brunn fick jag av TrollTörnTtappan


Dansa foxtrot. Stafett nr 57

"Dansa foxtrot med mig",
sa han,
och lyfte hatten.
För en sekund återfann
han ungdomstiden
som varit gömd i minnenas brunn.





Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-12 20:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Få ord som säger mycket, snyggt
2022-08-15

  stormengudrun VIP
Snyggt ihopsatt, med en viss melankoli i raderna:-)
2022-08-15

  TrollTörnTrappan VIP
Där mixade du fint foxtroten med resten!! Och fixade en inre betydelse åt brunnen.. Rör sig om en gammal räv ;-)
2022-08-14

    Lena Söderkvist VIP
Både sorgesam och positiv på en gång, en fin kombination.
2022-08-12

  Gunwale VIP
Javisst, texten flyter på på ett alldeles självklart sätt!
2022-08-12

  Gunnel Eriksson VIP
Du är skicklig att få till en bra vers
med ett vettigt innehåll trots att de
givna orden gör uppgiften svår (tycker jag).
2022-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP