Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruset

Känslorna får mig slingrig

Ögonen släpper in en annan part

Läpparna visar min insida

Händerna berättar min historia

Mitt hjärta rusar, Låt det inte försvinna




Fri vers av Hugo Grahn
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-13 10:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det märkliga är inte att bli lagd märke till. Det märkliga vore om ingen gjorde det.
2022-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Hugo Grahn
Hugo Grahn