Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag kram.


Gediget klokuggla

Då saker är läge och ting
efter alla akopalypser
uppsöker skugga lunden
för inte deppa ihop helt
bara grus och asfalt
inget hemvävt bara oäkta.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-15 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP