Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GENITALIERNAS MAKT

Fittan är en glupsk avgrund som slukar
mäns hjärnor vilka knappt hinna ut
förrän de vill tillbaka in igen som om de
blivit hypnotiserade av den vällust fittan
ger.

-
Kuken är en narcissistisk egoist med
egen vilja starkare än både hjärta och
hjärna vars underlägsenhet ständigt
bekräftas i arvsyndens träsk.

Men va fan bryr sig den vällustige synd-
aren om det.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-08-16 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP