Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt hjärtas förlorade slag


när du går slutar jag leva


att skiljas är att dö en smula
du säger det med sorgfylld blick
då fingertoppar som rör en så känsligt
blir till tio glödheta nålstick

men att ses igen är att födas på nytt
du ler fast med smak av tårar
å bara tanken på vår morgondag
ger själen så kalla kårar

men om du stannar kan allting brinna
om bara just för en dag
om du stannar kan allting försvinna
kvar blir bara du å jag

jag vill inte att du ringer mej sen
min själ kommer bara att såras
jag kommer känna din andedräkt genom luren
jag kommer se dina ögon tåras

när saknaden river i bröstet
å känslorna bara vill ut
då sviker rösten för kärleken
å där skiljs våra band till slut







Fri vers av joan
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-08-06 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joan
joan