Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eller som din fru, skygg-Veronica brukar säga 'Låt oss få det undangökat'. Delvis är första texten en sång som finns, men resten av orden har jag bytt ut delvis, för att göra den mer barnvänlig...


En plötsligt uppflammande känsla av d





Res du stjärnan i de blå,
krama en så blir de två,

krama mera, så
blir de flera
i de blååå...


(blå byxor exempelvis)

-
Ibland,
(uttalas med din barnsliga stämma,
som om du vore plötsligt fyra år igen)

då jag grips av en som obetvinglig lust,
att strypa någons tillgång till... (gas)

tar jag plötsligt en våt handduk
och kramar vattnet ur. Istället.


o




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2022-08-21 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP