Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvättbräda


Aldrig blir den tvätten ren
hur mycket den än skrubbas
inga hjälpmedel finns
till det nattsvarta
såpa lut tvättmaskin
Tvätten sliten som trådgardin
mörkret ändå lyser in
bland syndarnas
nattsvarta magasin

Det finns de som tvår sig rena
liksom Pontus Pilates
tills klotets sista timma
Inget att göra klokuggla
Gränsen mellan mörker och ljus
kan de aldrig överskrida
och i det heliga vattnet
finner vi blodspåret
de aldrig kan förneka
Natti.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-08-20 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP