Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitnos x 3


Klockan slår åtta
Vitnos ska få gott gräs saft
men nej hon är död

Allt som en dimma
hjärtat bankar i stor chock
vi gräver en grop

Så sjunger barnen
Närmare gud till Dig
grät oss hem i sorg









Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-20 06:25



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Ett ohyggligt barndomsminne. Tack för mängderna av applåder!
2022-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP