Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Sorg för en vän
kan vara stor ..

Det känns liksom
att man får en hel ocean
över sig ..

Man blundar,
men inget är förändrat
när man öppnar ögonen igen ..

Man försöker le
men det gör bara för ont ..

Tårarna rinner sakta ner
men det förändrar inte sorgen . .

Hjärtat bultar,tårarna rinner ..
Jag ser dig gå där,helt oberörd ..
Du flinar elakt åt mig,och går din väg

Sen är jag ensam igen ..
Ensam i mörkret igen ..




Fri vers av Fesse
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-08-06 19:38



Bookmark and Share


  Darkness
Oj vad jag känner igen det där...
Hemsk känsla.
2007-10-12

  Paraply
fint, sorgligt beskrivande om hur ensamhet kan vara
tycker mtk om denna
/p.
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Fesse
Fesse