Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ville bara ha dig.

Varför duger jag inte för dig?
Jag gav dej ju hela mig.

Jag berättade allt som hänt mig,
skrämde jag bort dig?

Du är ju den enda jag kan tänkas älska,
den enda jag vill dela mina dagar med.

Du var min ängel,
kunde du inte se det?

Jag kanske var osynlig,
eller så blundade du.

Nu måste jag glömma,
fast jag inte vill.

Jag saknar dig redan,
och det har bara gått någon dag..

sen vi sa hej då.







Fri vers av Fesse
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-21 21:32



Bookmark and Share


    Jojjan
Känner igen det där...fint och enkelt var det i alla fall :)
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Fesse
Fesse