Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina vänner


Vad skull jag göra utan er, ni är mitt ljus när mörkret kommer
Och ni gör min vardag till ett leende.
Att ha er som vänner de går inte att beskriva,
ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta
för ni är mina änglar och ingen kan ta eran plats
för ni är den ni är
Därför älskar jag er av hela mitt hjärta.




Fri vers av Annnsi
Läst 574 gånger
Publicerad 2004-10-31 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annnsi
Annnsi