Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Nog är det så


De som skadat oss fingrar på vår själ
nog är det så
det är då som åskan ljuder
och regnet faller i koppen
och den väller över
var tacksam över det
då tårar torkat in
går inte längre en skog i brand
över orättvisorna
allt ligger öde, nedbränt
till aska
vind drar genom ruinerna
allt annat vilar dött och stilla

kyrkogården mer levande
de sörjande vandrar där en tid
tills tystnaden tar vid

vi två gläds åt dagens möjligheter
hjärtekram klokuggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-08-23 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP