Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du fattas mig

du tog solen med dig
den dagen du gick bort
och sedan dess har livet varit
som en evig becksvart natt

jag har viskat, ropat,
skrikit mig hes och bett
in i den eviga becksvarta natten
om att du ska komma tillbaka
till mig
men har endast blivit given
en ekande tystnad som svar

du fattas mig




Fri vers (Fri form) av STMB
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-23 21:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En starkt berörande text om längtan och saknad.
Känner igen mig i texten, vet hur det är.
2022-08-24
  > Nästa text
< Föregående

STMB
STMB

Senast publicerade
du fattas mig
* Se alla