Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgon älskade uggla<3


den rätta nyckeln


varje människa är som en bok
många försöker tolka skriften
det tragiska är de som försöker
de river ner mera än de ger
elefanterna i glashuset
slår sönder varje skör figur
blommorna är vackrast där de står
varför suger den girige
på karamellen tills smaken
inte längre finns kvar
Varför tänker ingen på
låset som finns på boken
låter sig inte öppnas
annat än av den rätta nyckeln

och den är vackrast så




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-08-24 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP