Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Milsvida stränder

Minns
havets
skummande, frasande
väg över strandremsan

Minns
dynerna av gräs och sand

Minns
vidsträckt enslighet
och himlens gråblå moln

Minns
horisontens rand
med havet där framför

Minns
strandgatans sträckning
Långt bort mot evigheten

Minns
fyren där på kullen
i sol, regn och blåst

Minns måsarnas skrän
och skri

Minns nästan allt
som är värt att minnas

När sommaren sen är förbi












Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-25 08:33



Bookmark and Share


  Klint
och just allt detta tar vi med oss när det blir som mörkast

tycker om!
2022-08-29

  alicja lappalainen VIP
EN VACKER BILD.
MED DESSA ORD GÅR JAG LÄNGS DEN HÄR STRANDEN.

2022-08-25

  Kungskobran VIP
Havet med sin oändlighet är både skrämmande och lockande.

Fint diktat
2022-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP