Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Soligajag_1


Söndag efter regnets inverkan , del 4

Nu började han gapa att det va polisbrutalitet .
Jag kastade honom på golvet och lät honom ligga där.

-Vilken tur att jag inte är en polis då , jag har ringt till polis och ambulans sa jag och lyfte upp polisen som låg på förråds golvet . han kvicknade till och jag undersökte näsan försiktigt , torkade bort blodet och la om det. Sedan fick han sitta på en säck medans ambulansen kom.

Du ligger inte så bra till grabben , du skulle nog tänkt på följderna av ditt handlande. Det blir nog livstid nu sa jag.

Men men. . började han . Det va ju inte jag som rånade din syster .
Skaffa dig en mycket bra advokat är mitt råd. Leif Silbersky till exempel sa jag.

Äntligen hörde jag en bil komma in på gården och jag tog polisen under armen och började gå ut från förrådet . . .

Fortsättning följer . . .




Prosa (Novell) av soligajag_1 VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2022-08-25 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP