Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De som kollapsar har svårt…

 

De!

Som,

Blivit drabbat av kollaps någon gång

 

De

Som har kollapsat någon gång i sitt liv

Kan aldrig ta sig ur kollapsen ut

 

Du som har förlorat någon älskade

Du som har förlorat en dröm

Du som har förlorat allt de hade

 

Och…

 

De som får ingen tröst av någon

De som lever och dör i tysthet

De som flyr för sin frihet

 

Och också…

 

De blivit inburat någon gång i sina liv

De som känner sig att de är ett fiasko

De som gav sitt liv för andra

 

Och…

 

Totalt kollaps lever de i!

Totalt har kollapsat

Utan slut och utan gräns

 

Kan aldrig bli hel igen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-08-25 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP