Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klättra upp

För sårbarhetens träd

Så många

Grenar att nå

Sökt genom

Hela livet

En trygghets gren

Sitta på

Svårigheter

Hindrar trädet

Omfamna

Det riktiga

Ge mening

Klättrar vidare

Ger inte upp

Når toppen

Ser ned

Skådar

Själva enkla livet

 Finner en ro

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-25 14:54



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
BRA ORD OM DISTANSEN TILL SITT EGET LIV,
2022-08-25

  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2022-08-25

  Klint
livets träd ...
leta starka grenar, klättra högre
ta in utsikten
omfamna det du ser
bejaka både berg och dalar
2022-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP