Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Lützendimma

 

Då krutröken ligger tät

som dimma över nejden

gå ut på din trappa och andas

ska du se dimbankar lyfta

och fåglar häckar

bland blommande trädets grenar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-08-26 11:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hsrmoni
2024-02-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP