Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extas

Läser Rumi
hans kärleksdikter

Ser hans extas
mellan orden
men känner
den inte

Inte i mig

Min är någon
annanstans

Vibrerande
i en frökapsel

I trädstammars
orubbliga skönhet

I augustifältens
böljande dimslöjor

Där känner jag den




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-27 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP