Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar som sviker och skriker

 

Tankar!

De tankarna som växer i mitt huvud

De tankarna som har vuxit i mitt huvud sen länge

 

Var aldrig vackra!

Var aldrig fredliga!

Var aldrig kärleksfulla!

 

Kommer aldrig att vara i frid!

Kommer aldrig att vara medmänskliga!

Kommer alltid att sova vakna! 

 

Tankar!

De lidande tankarna!

De plågsamma tankarna!

 

Är orsakat av en människa!

Är orsakat av en religion!

Är orsakat av en ideologi!

 

Människan är inte vacker och äckligt!

Kärleken är inte vacker och äckligt!

Livet ät inte fredligt och äckligt!

 

Jag växer stort i mina tankar, ensamheten!

Jag växer stort i min rädsla. tortyr!

Jag växer stort i mina tårar, besviken!

 

Jag blev aldrig älskat av någon i mitt liv!

Min existens är ej välkommen av en religion, ideologi!

Jag är hatat från höger och vänster och andra håll!

 

Jag är inte perfekt!

Jag kommer att fortsätta göra nya dumma sakar i mitt liv!

Jag är övertygen att de som trampar på min mage känner stor glädje!

 

För min dumhet!

För min religion!

för den jag är!

 

Naji!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-08-29 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP