Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svavelsyra


Var inte ledsen
Vi behöver aldrig mer gå dit igen
Vi klarar oss själva nu
Vi kan göra vad vi vill


Vi startar ett band som aldrig repar,
drar på världsturné utan spelningar
- vi flyr från de som inte tror på oss

Vi gör en circus utan nummer,
gör framträdanden utan publik
- vi bygger oss en helt egen värld


Vi springer snabbare än vi någonsin spungit,
vi sover på de öppna ängarna.
Vi klättrar jättehögt och äter våran matsäck,
vi kryper sakta i dikeskanten.


Och vi gör det tillsammans.
Imorgon.

Idag är allt som vanligt.




Fri vers av Favoritanton
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-08-06 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Favoritanton
Favoritanton