Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M som Magisk

Allt är fördömt

Förutom hoppet

Jag kan inte känna smaken längre

Suget efter eld har bränt tungan

Allt så bitterljuv

Konsekvensen av att försöka älska




Fri vers av Hugo Grahn
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-01 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Grahn
Hugo Grahn