Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlös

Lekte med barnet och höll det fast
Barnet kände att de ville ut och sa:
\"Snälla förlös mig\"




Övriga genrer av Dan
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-08-07 00:23



Bookmark and Share


  TiVa
Vad vackert.... tack!
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Dan
Dan