Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när tiden kommer i ens liv då man går från sitt gamla jag mot det nya.


dammar av mitt block


Vissa minnen,
Kommer aldrig rosta bort,
Ja Va Ofta Lost,

Sällan karta fått,
Å ingen plan B,
för å ta mig ut,


Men e inte ensam om,
Att inte va en av dom,
omtaalade,
Ja ja var den som,
inte om-kom,
Jag var den,som klaarade.

Men Inget i livet-e givet ,
Då Inget e skrivet i cement,
För ingenting e hundra procent

Ni Att alla vet om den där,
Känslan när,
Den kliar o vikten å inte längre kroppen bär,
Den mask man går omkring o bär,går isär
den blir för tung för en att bära,

Å står inför en sanning,
Den står dig nära ,

Så Inte längre fast-life,
Inte heller cash å slife,
a no more that life,




Fri vers av Heat
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-09-04 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heat
Heat