Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Tågminnen

Vattenkaraffen skrammel med sin glaspropp
de veckade pappersmuggarna
toan med hålet där rälsen rusade förbi
skenornas dunkande
den öppna passagen mellan vagnarna
röken från loket
träsätena i 3e klass

Allt insomnat




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-04 18:51



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Före min tid, men väl beskrivet.
2022-09-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en försvunnen tid.
2022-09-05

    Sefarge VIP
Och gick det att ringa med
Telefonautomat från tåget
Joo,Nää.eller ibland?
;)
2022-09-04

    ej medlem längre
Ja så var det. Jag minns.
2022-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP