Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista drinken

 

Höj glaset,

för att du och jag

inte längre finns.

 

Utbringa en skål,

för det som aldrig blev

någonting av.

 

Vi lät allt gå i kras

och krossades, av våra

alldeles för stora drömmar.

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-04 21:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så sammanfattande skrivet!
Om människans storhet o
litenhet som skört glas?
2023-01-13

  Valter Örn VIP
Mycket bra
2023-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP