Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: I den ökande Väderspänningens tidevarv av Sefarage


Hyllning till Miljöpartiet

Elektrifieringsropen skalla
ström åt alla
även när det är vindstilla mörkt och kallt
lita på oss vi klarar allt
vi kan trolla fram ström
är värda allt beröm




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-11 08:56



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
eller en utopisk dröm.

Kortslutning.
2022-09-12

    lydriket
Mp duellerar mot Maslows behovspyramid. Undrar vilka odds ett bettingbolag skulle ge denna envig.

När kylan vinner inomhus blir det svårt att övertyga folk om att det är varmt utomhus.

Ett bra rim, Kungskobran, om ett parti som går med sneakers i snön.
2022-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Skall bli intressant att se hur det blir framöver.
2022-09-12

    Music mind VIP
Eller går vi tillbaka en tid och kokar varmvatten för att badda kroppen ren.
2022-09-11

    Sefarge VIP
Ropen skalla; En Uran
behandlad elål i alla
Kärnkrafts-förespråkaren
Bralla!
;)
2022-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP