Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor utan hav

Vid musslans näste.
Där pärlstränder ebbar ut.
Natt längtar till oss.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2022-09-11 19:27



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
"Där pärlstränder ebbar ut", gillar sättet som du öppnar tankens rum med ord. Man måste liksom smaka på dem för att förstå vad de innehåller.

2022-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP