Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leopardens sträva tunga

Ord kalla som is.
Spegelbild av krossat glas.
Människans skärvor.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-12 22:50



Bookmark and Share


  miramin VIP
så djup. bravo !!
2024-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP