Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla ord börjar på L


Bokstavsdikt



Längtan låg länge latent.

Lucinda lämnade lägenheten,
löpte längs liten landsbygdsväg.

Lavendeldoft lockade.

Lusten ledde löpstegen.

Lena lilafärgade lakan lugnade.

Lucindas lungor läkte.

Livet levdes långsammare.

Lyckliga Lucinda!



















Bunden vers (Annat versmått) av Cikoria Blå VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-12 04:41



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Lekfull lyrik:-)
2022-09-14

  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2022-09-12

    Lena Söderkvist VIP
Lyckat lirkande.
2022-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP